Onze klanten beoordelen ons met een: 4,9
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 94 beoordelingen
js_loader

Zonnepanelen worden steeds populairder.

Zonnepanelen worden steeds populairder. Dat is ook niet vreemd, want we zijn met z’n allen steeds meer bezig met duurzaamheid. De zon vrijwel een onuitputtelijke bron van energie en elektriciteit én levert ook nog eens voordeel op in de portemonnee. Wilt u daarom ook overstappen op zonnepanelen en deze laten plaatsen door een gespecialiseerd bedrijf? De specialisten van Alles onder de zon staan voor u klaar.

Foto-zonnepanelen

Hoe werken zonnepanelen?

De zon levert iedere dag energie. Ook op bewolkte dagen. Met zonnepanelen wordt deze zonne-energie opgevangen en omgezet in elektriciteit. Deze elektriciteit wordt vervolgens naar uw meterkast geleid, die op zijn beurt de elektriciteit naar uw apparaten geleidt.

Of u zonnepanelen kunt plaatsen en hoeveel deze kunnen opwekken, hangt af van een aantal factoren. Uw dak moet bijvoorbeeld een goede hellingshoek hebben en niet in de schaduw staan. Ook is het gewenst dat uw dak zo veel mogelijk richting het zuiden wijst. Is dit niet het geval? Hoewel er vaak wel mogelijkheden zijn, is het rendement niet optimaal. Bij Alles onder de zon weten we precies of uw investering in zonnepanelen het waard zal zijn. Zo ja, dan gaan we voor u aan de slag voor het installeren van uw panelen! Neem contact met ons op voor verdere informatie, we helpen u graag verder.

Offerte zonnepaneel

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Gegevens

  MeneerMevrouw

  Wanneer bent u bereikbaar?

  Upload hier uw bestanden

  Omschrijving

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

  Tijd om uw project te starten?

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-4011943 of via de mail info@allesonderdezon.nl

  Visschersbuurt 23A
  3356 AE Papendrecht

  Plaatsing mogelijk binnen 30 dagen

  Monteurs werken volgens alle veiligheidsvoorschriften Verdien gemiddeld tot €1399,00 per jaar Eigen installatie teams Vrijblijvende schouw van uw woning