Onze klanten beoordelen ons met een: 4,9
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 94 beoordelingen
js_loader

Zonnepanelen laten plaatsen

Zonnepanelen laten plaatsen

Nadat u de keuze heeft gemaakt om te gaan verduurzamen met zonnepanelen, is het belangrijk dat u een passend bedrijf kiest voor het plaatsen van de panelen. Bij Alles Onder De Zon helpen wij u graag met het kiezen en plaatsen van zonnepanelen. U geeft uw wensen door en wij regelen dat uw wensen worden vervuld. Het is belangrijk dat het laten plaatsen van zonnepanelen op een vakkundige en veilige manier gebeurd en dit voeren wij dan ook graag uit!

Het plaatsen van zonnepanelen

Het laten plaatsen van zonnepanelen is een proces dat uit verschillende stappen bestaat. Allereerst beginnen we met het inspecteren van het dak, na deze inspectie bepalen we ook de plek van de panelen.  Op basis van de inspectie wordt er een offerte opgesteld. Zodra u akkoord gaat gaan we beginnen met de installatie, hierbij beginnen we met het monteren van bevestigingsmaterialen en vervolgens worden hier de zonnepanelen op bevestigd. Vervolgens instaleren we een omvormer die de gelijkstroom van de zonnepanelen omzet in wisselstroom en tot slot wordt het systeem gekeurd door een elektricien of een net beheerder.

 

Laat uw zonnepanelen door ons plaatsen!

Jaren geleden zijn wij begonnen als een dakdekkersbedrijf. Door de jaren heen zijn we meegegaan met de tijd en begonnen we meer met zonnepanelen te werken. Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om ons volledig te specialiseren in zonnepanelen. We houden ons bezig met alle zaken rondom zonnepanelen en zijn hier dan ook in gespecialiseerd. De kennis die wij hebben opgebouwd als dakbedekkers komt vaak goed van pas, zo adviseren wij bijvoorbeeld over de juiste positie van de panelen op het dak. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en geven u raad over welke aanpak het meeste rendement zal geven. Uiteraard hebben we alle materialen en kennis in huis om de klus tot een goede en bovenal veilig einde te brengen. Heeft u interesse en wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier! Stop uw vertrouwen in ons en wij zullen vakkundig uw zonnepanelen laten plaatsen!

Zonnepanelen laten plaatsen

Neem vrijblijvend contact op!

  Gegevens

  MeneerMevrouw

  Wanneer bent u bereikbaar?

  Upload hier uw bestanden

  Omschrijving

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

  Tijd om uw project te starten?

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-4011943 of via de mail info@allesonderdezon.nl

  Visschersbuurt 23A
  3356 AE Papendrecht

  06 – 44 88 10 26

  info@allesonderdezon.nl

  Plaatsing mogelijk binnen 30 dagen

  Monteurs werken volgens alle veiligheidsvoorschriften
  Verdien gemiddeld tot €1399,00 per jaar
  Eigen installatie teams
  Vrijblijvende schouw van uw woning