Onze klanten beoordelen ons met een: 4,9
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 94 beoordelingen
js_loader

Zonnepanelen installatie Zuid-Holland

Zonnepanelen installatie Zuid-Holland

Investeren in zonnepanelen is slim omdat het je energierekening verlaagt, je woningwaarde verhoogt en de panelen zichzelf terug verdienen. Het is wel belangrijk de installatie van zonnepanelen in Zuid-Holland aan een geschikt bedrijf uit te besteden. Tijdens het plaatsen van zonnepanelen is het namelijk belangrijk dat er professioneel en vakkundig te werk wordt gegaan. Het is ook belangrijk dat er eerst goed wordt verdiept in de woning voordat de panelen geplaatst moeten worden, het is namelijk zonde om er teveel te plaatsen of om de panelen de plaatsen op een niet geschikte plek op het dak.

Het stappenplan

Bij Alles Onder De Zon staan wij klaar voor u als het gaat om de installatie van zonnepanelen in Zuid-Holland en omstreken. Het is een proces dat uit verschillende stappen bestaat. Allereerst beginnen we met het inspecteren van het dak, na deze inspectie bepalen we ook de plek van de panelen.  Op basis van de inspectie wordt er een offerte opgesteld. Zodra u akkoord gaat gaan we beginnen met de installatie, hierbij beginnen we met het monteren van bevestigingsmaterialen en vervolgens worden hier de zonnepanelen op bevestigd. Vervolgens instaleren we een omvormer die de gelijkstroom van de zonnepanelen omzet in wisselstroom en tot slot wordt het systeem gekeurd door een elektricien of een net beheerder.

Laat de installatie van uw zonnepanelen in Zuid-Holland door ons uitvoeren!

Jaren geleden zijn wij begonnen als een dakdekkersbedrijf. Door de jaren heen zijn we meegegaan met de tijd en begonnen we meer met zonnepanelen te werken. Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om ons volledig te specialiseren in zonnepanelen. We houden ons bezig met alle zaken rondom zonnepanelen en zijn hier dan ook in gespecialiseerd. De kennis die wij hebben opgebouwd als dakbedekkers komt vaak goed van pas, zo adviseren wij bijvoorbeeld over de juiste positie van de panelen op het dak. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en geven u raad over welke aanpak het meeste rendement zal geven. Uiteraard hebben we alle materialen en kennis in huis om de klus tot een goede en bovenal veilig einde te brengen. Heeft u interesse en wilt u de installatie van uw zonnepanelen in Zuid-Holland graag aan ons overlaten? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier!

Zonnepanelen installatie

Neem vrijblijvend contact op!

  Gegevens

  MeneerMevrouw

  Wanneer bent u bereikbaar?

  Upload hier uw bestanden

  Omschrijving

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

  Tijd om uw project te starten?

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-4011943 of via de mail info@allesonderdezon.nl

  Visschersbuurt 23A 3356 AE Papendrecht

  06 – 44 88 10 26

  info@allesonderdezon.nl

  Plaatsing mogelijk binnen 30 dagen

  Monteurs werken volgens alle veiligheidsvoorschriften Verdien gemiddeld tot €1399,00 per jaar Eigen installatie teams Vrijblijvende schouw van uw woning