Onze klanten beoordelen ons met een: 4,9
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 94 beoordelingen
js_loader

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Bent u op zoek naar een geschikte manier om uw woning of pand te verduurzamen? Dan kunnen zonnepanelen een geschikte oplossing zijn. De zonnepanelen zullen het licht rechtstreeks omzetten in elektriciteit, waarmee een deel van de elektriciteitsbehoeften van een gezin wordt gedekt met de productie van groene energie.

Zijn zonnepanelen altijd mogelijk?

Het plaatsen van zonnepanelen is niet altijd voor ieder pand of woning geschikt. Of u zonnepanelen kunt plaatsen en hoeveel deze kunnen opwekken, hangt af van een aantal factoren. Zo is het belangrijk dat uw dak een goede hellingshoek heeft, niet teveel in de schaduw bevindt en dat het dak het liefst zoveel mogelijk richting het zuiden wijst. Bij Alles Onder De Zon weten we precies of uw investering in zonnepanelen het waard zal zijn. We gaan graag met u in gesprek om te kijken naar uw wensen en om de mogelijkheden in kaart te brengen.

Laat de panelen door ons plaatsen!

Jaren geleden zijn wij begonnen als een dakdekkersbedrijf. Door de jaren heen zijn we meegegaan met de tijd en begonnen we meer met zonnepanelen te werken. Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om ons volledig te specialiseren in zonnepanelen. We houden ons bezig met alle zaken rondom zonnepanelen en zijn hier dan ook in gespecialiseerd. De kennis die wij hebben opgebouwd als dakbedekkers komt vaak goed van pas, zo adviseren wij bijvoorbeeld over de juiste positie van de panelen op het dak. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en geven u raad over welke aanpak het meeste rendement zal geven. Uiteraard hebben we alle materialen en kennis in huis om de klus tot een goede en bovenal veilig einde te brengen. Heeft u interesse en wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier!

Zonnepanelen

Neem vrijblijvend contact op!

  Gegevens

  MeneerMevrouw

  Wanneer bent u bereikbaar?

  Upload hier uw bestanden

  Omschrijving

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

  Tijd om uw project te starten?

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-4011943 of via de mail info@allesonderdezon.nl

  Visschersbuurt 23A
  3356 AE Papendrecht

  06 – 44 88 10 26

  info@allesonderdezon.nl

  Plaatsing mogelijk binnen 30 dagen

  Monteurs werken volgens alle veiligheidsvoorschriften
  Verdien gemiddeld tot €1399,00 per jaar
  Eigen installatie teams
  Vrijblijvende schouw van uw woning