Onze klanten beoordelen ons met een: 4,9
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 94 beoordelingen
js_loader

Rendement

Deze zonnepanelen kunnen rendementen van tot wel 22% halen!

Wanneer u de keuze maakt om zonnepanelen te laten plaatsen, wilt u er natuurlijk wel van kunnen profiteren. Het rendement dat u met uw zonnepanelen kunt behalen, hangt af van een aantal factoren.

Ten eerste is het belangrijk om alleen zonnepanelen van goede kwaliteit te plaatsen. Deze panelen kunnen rendementen van tot wel 22% halen en hebben een lange levensduur.

Ten tweede is het belangrijk om goed te kijken waar en hoe de panelen geplaatst moeten worden. Met de zon op het zuiden is het bijvoorbeeld minder slim om uw panelen aan de noordkant van uw dak te plaatsen. Er valt dan minder zon op de panelen, waarop het rendement ook lager zal zijn.

Zijn de omstandigheden goed genoeg om panelen te plaatsen? Top! In dat geval zult u, na het terugverdienen van de investering 5 tot 7 jaar na installatie, beginnen met het behalen van rendement en rente op investering. Ook gaat de waarde van uw woning omhoog. Kortom: maak gebruik van de zon en laat zonnepanelen plaatsen.

Foto-rendement

Tijd om uw project te starten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-4011943 of via de mail info@allesonderdezon.nl

Visschersbuurt 23A
3356 AE Papendrecht

Plaatsing mogelijk binnen 30 dagen

Monteurs werken volgens alle veiligheidsvoorschriften Verdien gemiddeld tot €1399,00 per jaar Eigen installatie teams Vrijblijvende schouw van uw woning
Offerte zonnepanelen